Sanal Basın: Tüm Gazeteler, Son Dakika Haberleri

Haberleşme ve Dergiler Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 34.5 MB
  • Sürüm 3.0.61
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici ProDESTEK Bilişim

Sanal Basın: Tüm Gazeteler, Son Dakika Haberleri indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Sanal Basın; kullanıcıların tüm gazetelerin ve internet medyasının son dakika haberlerine, dergilere hızlı ve pratik biçimde göz atabilmesini sağlayan, temiz ara yüzü, haberleri ve gazeteleri sunumundaki performansı, kullanıcıyı vakit kaybetmeden son dakika haber kaynaklarına ulaştırma becerisi ile mutlaka elinizin altında olması gereken en önemli son dakika haber, gazeteler uygulamasıdır.

IOS mobil cihazınıza uygulamayı ücret ödemeden indirerek tüm haber içeriklerine göz atabilirsiniz. Sanal Basın'da yayınlanan gazetelerin öncelikleri uygulama içerisindeki tüm gazeteler, haber siteleri, dergiler fikir ve görüş farklılıkları kesinlikle dikkate alınmadan kendisine yer bulmakta ve yayınlanmaktadır. 

Sıralamalar her pazar günü otomatik olarak sistem tarafından güncellenmekte, gazeteler, haber siteleri, dergiler otomatik olarak sıralanmaktadır. Gmail hesabınızı otomatik olarak favorilerinizle ilişkilendiren uygulamamız, son dakika haberleri için takip ettiğiniz gazeteleri, yazarları, gazete manşetlerini, dergileri haber sunucusu ile senkronize ederek sürekli ve kesintisiz hizmet sağlamakta.

Kullanıcılar diledikleri taktirde uygulamayı favori gazeteler, haber siteleri ve dergiler ile açabilmekte, son dakika haberlerini takip edebilmektedir. Gündeme dair en son gelişen olayları mobil cihazınızdan kolaylıkla takip ederek bilgi dağarcığınızı arttırabilirsiniz. 

Sanal Basın: Tüm Gazeteler, Son Dakika Haberleri indir